Kokemuksia

”Haluan nyt kertoa sinulle 4-vuotiaan tyttäreni tilanteesta. Hän on erityisherkkä ja kuormittuu helposti. Tämä näkyy rajuina tunteen purkauksina ja väkivaltaisena käytöksenä. Tein keväällä ohjeesi mukaan jonkin aikaa Paranemisen avainta kohdistaen sen häneen. Muutaman kerran jälkeen huomasin lievää paranemista näissä hankalissa tilanteissa. Ne mm. menivät nopeammin ohi, eikä niitä tilanteita tullut niin usein. Olin itse jotenkin niin väsynyt ja uupunut keväällä, että harjoituksen teko vain jäi.

Tilanne jatkui hyvänä kesän, mutta paheni elokuussa niin, että saimme lähetteen perheneuvolaan psykologisiin testeihin ym. näiden raivokohtausten vuoksi.

Muistin Paranemisen avaimen ja aloitin sen tekemisen kohdistaen hoidon tällä kertaa itseeni. Olen tehnyt Paranemisen avainta nyt kolmen viikon ajan 3x/pvä. Tyttäreni ei ole saanut ainuttakaan raivokohtausta tms. pian kahteen viikkoon! Olen suunnattoman onnellinen tästä! Elämämme on muuttunut aivan toiseksi, kun enää ei tavitse pelätä lapsen raivareita itsensä tai sivullisten vuoksi. Meillä on niin rauhallista ja seesteistä nykyään, että jaksan hämmästellä sitä joka päivä. Ja olla kiitollinen siitä. Psykologin tapaamiset 1x/vko muutettiin viime kerralla niin, että tapaamme kuukauden kuluttua ja mietimme tarvitaanko käyntejä enää. Uskomatonta!”
Nainen 37 v.

 

” Kuusi viikkoa sitten psykiatri teetti minulla masennustestin. Pistemääräni oli suuri ja minulla todettiin keskivaikea masennus.

Tänään samainen psykiatri teetti saman testin ja pistemäärä oli 3, ei siis minkäänasteista masennusta jäljellä. Olen saanut vähintään lievän masennuksen pistemäärän jatkuvasti vuodesta 2009 alkaen. Se on nyt ohi! Kiitos Paranemisen avaimen! Olen terve, ja olen ONNELLINEN ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti ja aidosti!”

Nainen 27 v.

 

” Hei. Löysin sinun nettisivut maanantaina (nyt on keskiviikko). Olo oli  tuolloin ihan kamala ja aloin etsiä netistä tietoa millä voisin itseäni auttaa. Minulla on takana kaksi ja puoli vuotta psykoterapia työskentelyä. Jatkan terapiaani vielä syksyyn asti. Olen tiedostanut, että aika loppuu kesken ja terapiatyöni jää kriittiseen vaiheeseen, mutta korkeiden hintojen vuoksi joudun sen syksyllä lopettamaan.

Miia, haluan lausua sinulle kiitokset siitä mitä olet nettiin ladannut. Olen nyt muutaman päivän harjoitellut paranemisenavain harjoitetta. Olen youtubesta katsonut sinun videoita yms.  Nyt tuntuu että minä voin oikeasti jonakin päivänä löytää sen rauhan, joka sinusta huokuu. Minä olen ollut vuosia todella lukossa. Olen ollut samanlainen suorittaja, kuin sinä olet ollut. Siitä tavasta olen oppinut eroon terapeuttini avulla. Iso ongelmani on ollut Se etten osaa itkeä. Kun olen surullinen minä en saa kyyneleitä tulemaan ja Se johtaa kamalaan olotilaan ja lopulta olen vihan ympäröimä. Tämä sinun harjoite on saanut minun kyynelkanavat auki, kiitos. Tein juuri harjoitetta ja itkin. Se helpotti valtavasti, koska suru ei jäänyt möykyksi sisälleni. Voit varmasti ymmärtää miten onnellinen ja toiveikas olen itseni toipumisen suhteen tämän myötä.” Kolmen lapsen äiti 

 

Hei

Olen nyt tehnyt kolmesti päivässä avaimia ja olo tuntuu  hyvältä, enkä
ole kiukkuillut. Osaan suhtautua huumorilla pieniin sutkauksiin.
Olin viikonloppuna sukujuhlissa, joissa aina koin voimakkaita
paniikkikohtauksia niin nyt niitä ei ollut enkä vatvonut asioita kun
tultiin pois. Minulla oli hyvä ja iloinen olo, kun tultiin kotiin.
Jatkuva päänsärky on helpottunut. Olin ensi varauksellinen
aloittaessani avaimia, mutta nyt olen iloinen, kun olen tehnyt niitä
ja kokenut paranemisen alkaneen.

Nainen, Keski-Suomi

Hei!

Olen tehnyt pari päivää harjoituksia. Tämä on aivan uskomatonta! En ole kokenut tälläistä rentoa oloa koskaan! Tuntuu kuin edessä olevat haasteetkin jotka tuntuivat hetki sitten stressaaville eivät tunnut nyt ollenkaan. Tämä todella toimii! Nimenomaan juuri sydämentason ongelmiin. Kohta olen lukenut kirjankin loppuun.

Nuori mies, 16 v. , krooninen väsymysoireyhtymä

 

Tutustuin Paranemisen avaimeen viime keväänä ja löysin siitä selkeän työkalun asioiden, tunteiden ja tilanteiden kohtaamiseen. Avaimen avulla olen saanut selkeyttä pinnalla olevien haasteiden takana oleviin sydämen tason asioihin. On ollut vapauttavaa huomata, kuinka tunteet ja muistikuvat lieventyvät ja konkreettisesti muuttuvat helpottaen elämää.

Nainen, 37 v.

Olen 53-vuotias ja keitetty aika monissa liemissä elämän varrella. Luonteeltani rempseä ja aikaansaapa. Mutta minulla on myös taipumusta masennukseen sekä kuristavaan ahdistukseen. Sairauksien pelko on suorastaan taakkana harteillani sun muut henkisen puolen kuormittavat synkkämielisyydet. Ikään kuin eläisin kahta elämää ulos- ja sisäänpäin. Mikään teeskentelijä en todellakaan ole, vaan osaan kyllä olla synkkä seurassakin.

Hyvä ystäväni nakkasi minulle ”avainkirjan” käteeni ehdottaen, että olisiko kirjasta apua minulle. Roikotin kirjaa lainassa puoli vuotta ja päästyäni kerran olemaan kesäpaikassa yksin päätin ystäväni vuoksi plarata kirjan läpi sekä kokeilla sitä omassa rauhassani. Ja toden totta, viikossa pääsin eroon elinikäisestä ahdistuksestani. Uskalsin todeta asian vasta puolen vuoden kuluttua seuratessani onko asia todellakin niin ja nyt vuoden päästä olen varma asiasta. Ahdistusta ei enää ole tullut. Se tietysti vaikutti elämiseni laatuun.

Nainen, 53 v.