Puhkaise stressikuplasi ja onnistu tavoitteissasi – kuuden viikon matka onnellisempaan elämään

Päätitkö aloittaa uuden elämän ja tehdä jotain toisin? Usein innostumme uusista jutuista ja pinnistelemme tahdonvoimalla muutaman viikon uusien elämäntapojemme kanssa, kunnes palaamme taas takaisin entiseen. Syy tähän löytyy usein stressistämme.

Useiden asiantuntijoiden mukaan maapallon suurin terveysuhka on stressi, joka aiheuttaa jopa 95 % kaikista sairauksista. Stressi vaikuttaa terveytemme lisäksi lähes kaikkeen elämässämme – ihmisuhteisiin, työssä jaksamiseen, tavoitteissamme onnistumiseen, myötätuntoon ja valintoihimme.

Tällä kurssilla opit, mikä on suurin syy stressiisi. Oivallat, millaiset toimintamallit ohjaavat sinun käyttäytymistäsi ja tunnemaailmaasi.

Opit tehokkaita stressin itsehoitotyökaluja, joiden avulla voit itse vähentää fysiologista, pitkittynyttä stressiä kehossasi. Kehon stressitaso laskee ja immuunipuolustusjärjestelmämme alkaa toimia sille tarkoitetulla tavalla ja parantaa kehostamme erilaisia epätasapainotiloja.

Kurssi kestää kuusi viikkoa ja tänä aikana saat muutoksen aluille ja stressinhoidosta tulee päivittäinen mukava rutiini.

Kurssi perustuu suosittuun Stressikupla -kirjaan, joka pohjautuu tohtori Alexander Loydin kehittelemiin stressin itsehoitotyökaluihin ja kirjoihin Paranemisen avain ja Rakkauden periaate.

Hinta: 39 € (sis.alv 24%)

Osta tästä kurssi 39 €

Osta tästä kurssi + Stressikupla -kirja 59 € 

Osta tästä kurssi + Stressikupla, Paranemisen avain ja Rakkauden periaate -kirjat 99 €

Kurssilla on täysi tyytyväisyystakuu.