Rakkauden periaatteet Alex Loydin kirjasta Rakkauden periaate

Rakkauden periaate: Seitsemän perusperiaatetta

 

  1. Se ei ole koskaan sinun syysi. Tämä tarkoittaa sitä, että teitpä mitä hyvänsä ja käyttäydyitpä miten hyvänsä, se ei ole koskaan sama asia kuin sinä itse. Toimit ehkä väärin tai epätarkoituksenmukaisesti siksi, että sinulla on jokin vääränlainen ohjelmointi tai uskomus itsestäsi. Ohjelmointisi ei ole yhtä kuin sinä.

 

 

  1. Sisäinen luo aina ulkoisen! Ei koskaan toisin päin. Voit saavuttaa tärkeimpiä tavoitteitasi ja toiveitasi, kun ensin ohjelmoit sisäisen maailmasi onnistumaan.

 

 

  1. Se, mitä todella haluat eniten, ei ole koskaan ulkoinen olosuhde – se on aina sisäinen rakkauden, ilon ja rauhan tila!

 

 

  1. ”Mitä minä siitä hyödyn” ­rakkaus (jonka useimmat uskovat olevan oikeaa rakkautta) usein näyttää ulospäin rakkaudelta, mutta on oikeasti epäterve yritys kontrolloida muita ihmisiä ja olosuhteita saadaksesi ne ulkoiset olosuhteet, joiden ajattelet tekevän sinut onnelliseksi. Mutta ne eivät koskaan pitkällä aikavälillä toimi!

 

 

  1. Sinun tahdonvoimallasi, pelolla ja väärällä ohjelmoinnilla ruokittuna, on yhden suhde miljoonaan mahdollisuus tehdä sinut onnelliseksi ja menestyneeksi. Pelkkä tahdonvoima tekee sinut pääasiallisesti stressaantuneeksi ja turhautuneeksi.

 

 

  1. Sisäinen rakkauden, ilon ja rauhan tila on ihmeellinen voiman lähde elämälle ja onnistumiselle, ja se toimii aina!

 

 

  1. Elä rakkaudessa seuraavat 30 minuuttia niin hyvin kuin pystyt, päästä irti kaikesta ulkoisista ja fyysisistä tuloksista ja olosuhteista, ja tulet kokemaan onnistumista ja onnellisuutta, joka voittaa hurjimmatkin unelmasi.