Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -verkkokurssi

 

PARISUHTEEN ONGELMAT

”Sinä et anna minulle rakkautta enää.” ”Teit tuon tahallasi.” ”Halusit vain loukata minua.” ”Olet itsekäs, ajattelet vain itseäsi.” Nämä ovat kommentteja valmennuksista, joissa pohditaan, miten parisuhdetta voi saada paremmaksi tai olisiko aika lähteä eri teille.

Noissa kommenteissa huomio on toisessa ihmisessä ja siinä, että toisen tulisi muuttua, jotta voisin olla onnellinen.

Syy parisuhteen tilanteeseen on kuitenkin ihan jotain muuta kuin toisen vääränlainen käytös. Parisuhde on aina kahden ihmisen välinen suhde, johon molemmat tuovat omat panoksensa. Molemmat ovat omien aikaisempien kokemustensa ja uskomusten aikaansaannoksia. Molemmat hakevat rakkautta omilla malleillaan.

Miten tuosta eteenpäin?

Hyvä tapa lähteä uudelleen liikkeelle on miettiä sitä, mitä me haluamme tuntea tässä parisuhteessa. Millainen olisi meidän molempien ihanneparisuhde?

Lyhyt kaava yhteiseen pohdintaan:

  • miten me tähän päädyimme? Millainen minun kokemusmaailmani on rakkaudesta? Miksi minulla on paha olla tässä tilanteessa? Millainen minun pitää mielestäni olla ja miten toimia saadakseni rakkautta?
  • miten saan yhteyden sinuun uudelleen, mitä minä voin tehdä tämän parisuhteen eteen?
  • millaisena näen tulevaisuutemme? Miten rakennamme sinne tien?

Verkkokurssi apuna ongelmista irtipääsemiseen

Miksi verkkokurssi?

  1. Se ei ole vain lyhyaikainen valmennus tai konsultaatio, vaan saat sillä pitkäaikaisen tuen kohti haluamaasi pysyvää muutosta. Saat tehdä harjoituksia useaan kertaan ja toistaa niitä tarpeesi mukaan.
  2. Löydät kurssilta asioita, jotka tukevat motivaatiotasi omaa muutostasi kohden. Monet asioista ovat entuudestaan tuttuja. Silti tieto itsessään ei saa muutosta aikaan. Kun yksin paneutuu jo tuttuihinkin asioihin, saa niille syvyyttä, kun antautuu asialle ilman muiden ihmisten vaikutusta.
  3. Verkkokurssi on helppo ja edullinen tapa oman muutoksen aikaansaamiseen. Se antaa mahdollisuuden valita oikean hetken ja paikan sinun tarpeita vastaavasti.

Verkkokurssi: ”Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin” auttaa sinua

  • ymmärtämään oman matkasi ja parisuhdemallisi syntymisen
  • löytämään pohjimmaiset syyt omaan stressiisi
  • keskittymään siihen, mitä haluat parisuhteeltasi
  • rakentamaan sellaista parisuhdetta, joka on toiveesi mukainen

KURSSIN TEKIJÖIDEN ESITTELYT:

Miia: Miia on stressivalmentaja ja pienten lasten äiti, joka oman loppuunpalamisen myötä jaksoi toivoa elämänsä päättämistä tai avioeroa. Hän löysi tehokkaat stressinhoitotyökalut, joiden avulla alkoi toipua uupumuksesta ja oivalsi, ettei ero ollutkaan ratkaisu. Hän teki oivalluksia oman pahan olonsa syistä ja vaikka mikään asia ei muuttunutkaan, kaikki muuttui hänen sisällään. Työssään stressivalmentajana Miia auttaa ihmisiä oivaltamaan oman stressinsä syyt ja antaa työkalujan niiden käsittelemiseen. Miian tausta työelämästä on henkilöstöhallinnon ja pankki-ja sijoitusalan tehtävistä. Stressivalmentajaksi hän kouluttautui pari vuotta sitten.

Motto: Kaikkea pitää kokeilla kerran!

Leena: Leena valmentaa ihmisiä eteenpäin erilaisista kriiseistä ja hankalista elämän ja työn tilanteista. Pitkäaikaisen liiketalouden työuran lisänä Life- ja Business Coachin, NLP- kouluttajan ja Enneagrammiohjaajan, Ero-ohjaajan sekä Työyhteisösovittelijan koulutukset ovat perustana tälle työlle. Leenan sydäntä lähellä on ihmisten motivoiminen löytämään omat voimavaransa ja ajatusten voiman siirtäminen arjen teoiksi. Leena on itse eronnut kahteen kertaan samasta kumppanista ja saanut siten omat tunnekokemukset eroon liittyvistä isoista tunnevyöryistä. Myös eroon liittyvä hyvä tutustumismatka isommin aitoon itseen on osa Leenan kokemusmaailmaa.

Motto: Kahden ihmisen välinen hyvä vuorovaikutus lisää jopa rauhaa maailmassa.

[maxbutton id=”1″]